[GO] Nacrtna geometrija

Резултати првог теста

 

Студенти који су ПОЛОЖИЛИ:
бр. индекс презиме име бодови [%]
1 ГР 1/2018 Саратлић Никола 90
2 ГР 2/2018 Петрушић Милкица 85
3 ГР 3/2018 Милић Михаило 100
4 ГР 4/2018 Стајчић Ненад 50
5 ГР 5/2018 Виријевић Урош 95
6 ГР 7/2018 Регоје Ивана 50
7 ГР 8/2018 Сувајац Драган 100
8 ГР 9/2018 Бинић Лука 100
9 ГР 10/2018 Миловановић Николај 100
10 ГР 11/2018 Остојић Владо 95
11 ГР 12/2018 Стефановић Неда 80
12 ГР 13/2018 Ковачевић Николина 100
13 ГР 16/2018 Шимић Наташа 80
14 ГР 18/2018 Шупић Кристина 100
15 ГР 19/2018 Вукадиновић Небојша 100
16 ГР 20/2018 Гојић Дејан 80
17 ГР 21/2018 Богдановић Игор 100
18 ГР 22/2018 Ђурђевић Ивана 100
19 ГР 23/2018 Вукајловић Урош 95
20 ГР 24/2018 Станковић Александра 100
21 ГР 25/2018 Мирјанић Јелена 100
22 ГР 27/2018 Икановић Драган 100
23 ГР 28/2018 Трифуновић Вукашин 90
24 ГР 29/2018 Крсмановић Стефан 90
25 ГР 30/2018 Стојановић Драгана 85
26 ГР 31/2018 Танасијевић Лука 85
27 ГР 33/2018 Чигоја Богољуб 95
28 ГР 34/2018 Даниловић Сара 100
29 ГР 39/2018 Митровић Милош 85
30 ГР 40/2018 Винчић Јована 100
31 ГР 42/2018 Делић Николина 95
32 ГР 43/2018 Џонић Давид 90
33 ГР 44/2018 Пандуревић Урош 75
34 ГР 45/2018 Лучић Милица 80
35 ГР 46/2018 Филиповић Марија 90
36 ГР 48/2018 Сајдл Филип 100
37 ГР 49/2018 Рајачић Филип 100
38 ГР 50/2018 Лападат Андреј 75
39 ГР 52/2018 Рађеновић Матија 70
40 ГР 53/2018 Филиповић Анастасија 85
41 ГР 55/2018 Радуловић Вања 100
42 ГР 56/2018 Јерков Маја 100
43 ГР 57/2018 Ковач Флора 100
44 ГР 58/2018 Калајџић Јована 65
45 ГР 60/2018 Ђокић Здравко 100
46 ГР 61/2018 Тмушић Лазар 100
47 ГР 64/2018 Вечански Јасна 70
48 ГР 67/2018 Хатала Марко 60
49 ГР 73/2018 Ћорић Јована 70
50 ГР 74/2018 Радовић Владана 60
51 ГР 75/2018 Бранков Мирјана 100
52 ГР 76/2018 Ђурић Јована 85
53 ГР 78/2018 Михајловић Лука 100
54 ГР 79/2018 Шешум Ања 65
55 ГР 81/2018 Видаковић Ивана 65
56 ГР 83/2018 Урошевић Немања 100
57 ГР 92/2018 Ступар Игор 100
58 ГР 93/2018 Јовановић Василија 75
59 ГР 102/2018 Чичковић Тијана 60
60 ГР 103/2018 Обрадовић Виктор 60
61 ГР 105/2018 Николић Милан 100
62 ГР 109/2018 Томовић Марко 80
63 ГР 112/2018 Михајловић Милица 60
64 ГР 113/2018 Кабонго Ндибу Бени 75
65 ГР 1/2017 Квочка Стефан 95
66 ГР 8/2017 Миловић Павле 80
67 ГР 20/2017 Бајрамовић Мерјем 70
68 ГР 64/2017 Пеленгић Маја 100
69 ГР 100/2017 Маринковић Богдан 70
70 ГР 124/2013 Краљевић Александра 80
71 АУ 16/2018 Лазичић Петар 85

 

Студенти који нису положили али су се КВАЛИФИКОВАЛИ за даље парцијално полагање:
бр. индекс презиме име бодови [%]
1 ГР 6/2018 Бежановић Марко 40
2 ГР 32/2018 Сетенчић Јово 40
3 ГР 51/2018 Попара Стефан 30
4 ГР 72/2018 Благојевић Драган 40
5 ГР 80/2018 Алексић Владица 40
6 ГР 98/2018 Тешмановић Дејан 30
7 ГР 108/2018 Ћетковић Ђорђо 30

 

Студенти који НИСУ ПОЛОЖИЛИ нити су се квалификовали за даље парцијално полагање:
бр. индекс презиме име бодови [%]
1 ГР 14/2018 Обрадовић Никола 0
2 ГР 15/2018 Сарић Милица 0
3 ГР 17/2018 Шиљак Сара 0
4 ГР 26/2018 Станић Нина 10
5 ГР 35/2018 Грубач Драгана 20
6 ГР 36/2018 Божоки Петра 0
7 ГР 37/2018 Антонић Јелена 0
8 ГР 38/2018 Лалић Мирослав 0
9 ГР 41/2018 Бићанин Сунчица 0
10 ГР 47/2018 Паунић Стефан 25
11 ГР 54/2018 Авдаловић Немања 0
12 ГР 59/2018 Ивић Жарко 0
13 ГР 63/2018 Јагодић Драгана 20
14 ГР 65/2018 Гаврић Далибор 0
15 ГР 66/2018 Тодић Весна 0
16 ГР 68/2018 Кузман Јована 0
17 ГР 69/2018 Јаковљевић Игор 0
18 ГР 70/2018 Алексић Вељко 0
19 ГР 71/2018 Маглајчевић Јована 0
20 ГР 77/2018 Борковић Новица 0
21 ГР 82/2018 Шиљак Немања 0
22 ГР 84/2018 Мирковић Марина 0
23 ГР 85/2018 Тодоровић Иван 0
24 ГР 86/2018 Јовановић Иван 15
25 ГР 87/2018 Тадић Милан 10
26 ГР 88/2018 Бечановић Јелена 10
27 ГР 89/2018 Васић Ивана 10
28 ГР 90/2018 Јаковљевић Марко 10
29 ГР 94/2018 Томаш Софија 0
30 ГР 95/2018 Живановић Дејан 0
31 ГР 96/2018 Лазић Видак 0
32 ГР 110/2018 Ђолић Марко 0
33 ГР 106/2017 Перишић Ана 0
34 ГР 84/2013 Делић Биљана 0

 

 

* Радови се могу погледати у току наредне недеље у време консултација у кабинету 905.

* Студенти претходних генерација, који су се квалификовали за даље парцијално полагање, надаље су у обавези да похађају или предавања или вежбе и да пријављују своје присуство предметном наставнику (асистенту).